Hourglass Ambient Lighting Rumenilo Diffused Heat - MAKEUP ARENA

10/22/2014

Hourglass Ambient Lighting Rumenilo Diffused Heat





Jedno od dva Hourglass rumenila koja mi je ljetos donio prijatelj iz USA. Prvo sam probala Radiant Magenta i bukvalno ga mjesecima skoro da nisam skidala sa obraza i vrlo često sam ga spominjala i hvalila. Onda sam nedavno odlučila dati šansu i ovom ljepotanu da vidimo da li će mi se jednako dopasti.


Hourglass rumenila po meni imaju veoma jednostavnu a izuzetno lijepu ambalažu. Neke zlaćaste boje, linije koja niti je potpuno jednostavna a niti možemo da je ubrojimo u neku ambalažu bogatu detaljima.

A onda kada otvorimo ovu relativno jednostavnu ambalažu ugledamo nešto toliko divno i krasno, da jedino riječ jednostavno nikako ne ide uz ono što ugledamo. Boje su prošarane, prisutna je zlatna i neka zagasito crvena nijansa, šara ni kod jednog rumenila nije ista, što znači da svaka od nas ima unikat :) Kad se pomiješaju zlatna i ova zagasito crvena dobijem neku breskvastu nijansu iz koje proviruje zlatni sjaj.

Rumenila imaju sjajni finiš. Ne znam da li mogu reći da je u njemu prisutan shimmer jer kad kažem shimmer to me podsjeća na nešto puno sjajnije. Ovo rumenilo daje lagano sjajnu završnicu, pa ako posjeduje taj shimmer, onda je on toliko sitno mljeven da je totalno neprimijetan, što automatski znači da ne ističe pore na licu, pa rumenilo odlično pristaje masnokošcima sa proširenim porama.


U ovu divnu ambalažu su stavili samo 4.2g (35$ + porez) što je malo manja količina, ako usporedim sa drugim rumenilima koja obično imaju 6g, a sa druge strane toliko ga je potrebno malo i tako se sporo troši da istog momenta zaboravljam malo manju gramažu. Pigmentacija mu je srednja i jednako se lijepo aplicira, kao i blenda. Trajnost mu je izvrsna, zaista ostaje jako dugo, pa čak i kada pokupim višak sebuma sa lica, postaje malo manjeg intenziteta, ali je prisutno.






Kako izgleda na licu mogle ste vidjeti OVDJE, a ja ću samo ponoviti misao koja prati ovaj post a to je da se radi o zaista savršenom rumenilu kojemu je jedina mana nedostupnost.

Prijatelj iz USA mi je nabavio i njihovu paletu sa tri rumenila te se zaista veselim njenom skorašnjem pristizanju (već je na putu ka meni) i isprobavanju :) te ću vam naravno i o paleti pisati :)

Kako vam se čini ova nijansa, da li vam je ljepše ovo ili Radiant Magenta

Broj komentara: 10:

  1. Ovo je dugo na mojoj wishlisti, posle ovog divnog posta moracu malo vise da se potrudim bar jedno da imam. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Divota! Inače sam fan ovakvih nijansi jer se vrlo lako uklapaju uz svaki makeup, a i tebi divno pristaje. :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ovo bi valjalo probati, svakako :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Meni je ta nijansa tiha patnja. Radiant magenta imam i čak mi se čini da bi ovo na moju svijetlu put još bolje išlo... Veliki LIKE!

    OdgovoriIzbriši
  5. Prelijeeepo rumenilo, ovo mi je možda čak i ljepše :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Prelepa rumenila, zaista su obe varijante predivne!

    OdgovoriIzbriši
  7. Hm....kada ga poredim sa r.magenta, mislim da mi se više ovo dopada :))
    Moram još odlučiti koje želim za sebe, jer sam ostala zbunjena, i jedino
    što znam je da želim Dim Light milion posto, i plus još neko rumenilo, e
    sad, pitanje je koje :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Otkad sam prvi put vidjela ovo rumenilo ne mogu mu se dovoljno nadiviti - prekrasno je!

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)