New In London - MAKEUP ARENA

10/12/2014

New In London




Vjerujem da mnoge od vas očekuju da će vidjeti mnogo veliku gomilu proizvoda kupljenih u Londonu, ali u biti sam kupovala relativno racionalno. Kažem relativno, ipak je ovo mnogo više nego kupuje većina cura/žena ali manje nego bih nekad ranije kupovala.

Pa da krenem odmah.


MAC proizvodi nešto za mene, nešto za druge. Kako sam bila u PRO prodavnici kupila sam si jedan glitter, imala sam zlatni i "trebao" mi je i srebrni. Puderi i korektori vas sigurno ne zanimaju, tu je i obavezna dopuna voljenog Blot-a, te ponovna kupovina Angel-a, po treći put. Kupila sam i paletu za ruževe, negdje se kod slikanja zagubila. Inače inserti za palete u koje se mogu smjestiti ruževi se mogu kupiti jedino u pro prodavnicama. Od noviteta je tu i cream color base u nijansi Hush. Na povratku kući sam na aerodromu vidjela MAC i prvo poludjela jer su cijene dosta niže a ja nisam očekivala da će imati MAC na tom malom aerodromu a onda se zaljubila u ovaj ruž iz nove The Matte Lip kolekcije i odmah ga kupila. Toliko mi se dopada i ne skidam ga sa usana da sam odmah angažirala frendicu iz UK da mi ga kupi da se osiguram da imam back-up ove ljepote. Nijansa je potpuno posebna, ruž je zaslužio zaseban post, uskoro.


Benefit paleta je bila potpuno neplanirana, impulsivna i savršena kupovina. Nisam ni svraćala na njihov counter jer sam imala nekoliko njihovih proizvoda koje sam željela i nije mi više ništa bilo interesantno no bila je jedna fina cura, potpuno nenapadna koja mi je preporučila da malo razgledam. Rekla je da postoji nešto što želi da mi pokaže i otvorila je paletu i ja sam samo rekla wow wow i još ugledala relativno nisku cijenu od 29.5 funti. Svaki od kamenih proizvoda ima po 5 grama, dok oni iz redovne linije imaju 8g.


Ovaj set RT kistova sam vidjela odmah po dolasku u UK i mnogo su mi se svidjeli no nije mi se davalo 30 funti kad znam da su na iherb-u 30 dolara te sam odlučila preskočiti kupovinu i naručiti ih kad se vratim, no već sutradan sam ih uočila u Superdrug-u na sniženju za 20 funti što je bila slična cijena kao i onih u USA i pala je kupovina :)


Ogledalo sa osvjetljenjem želim oduvijek. Dobro ne baš, ali jako dugo jer je baš zgodno i krasno izgleda. I njega sam zgrabila na sniženju od 50% te ga platila 25 funti.


W7 paletu In the buff sam kupila jer su, jel, neutralna sjenila i vidim poznate mi nijanse i kad sam se vratila otvorim nejkedice i skontam da je dupe za Naked 2, barem po izgledu, vidjećemo kako će se ponašati kad ju isprobam.

Tu je i Naked Basics 2, nisam ni posumnjala da ću ju kupiti ako je ugledam u prodaji. Slikala sam sa blicem te su nijase dosta svjetlije, čekajte još koji dan pa ćete ih vidjeti u zasebnom postu na prirodnom svjetlu.


Malo Maybelline proizvoda. Da, da, vidite Baby Lips electro, ja sam na strani onih koje vole Baby Lips i nisam odoljela ovim novim ljepotama. Tu je i Baby Skin primer, te jedan tekući ruž ili sjaj.


Ovo je sve od Soap&Glory proizvoda što sam kupila, 2 blot pudera i korektor. Proizvode za njegu tijela nisam htjela ni pogledati jer trenutno imam više od previše proizvoda tog tipa i nisam htjela doći u kušnju da kupim više niti jedan. Prvi put ću probati njihovu dekorativu, ako mi se dopadne rođak je obećao donositi obnove :) jeeee


Cargo bronzer sam kupila u jednom outletu, sjedio je sam u jednom uglu, među gomilom druge kozmetike. Bio je swatchan, da, da, ima i u Londonu onih koje vole umočiti svoje prste u proizvod i onda ga ne kupiti. Ali ipak sam ga kupila jer cijena od 5 funti mi je bila ok pa čak i da ga moram dezinficirat :)


Ciate set mi je bio divan, nešto sam u fazonu ove narančasto-koraljne nijanse i nisam ga propustila.


Tu je Makeup Revolution Aqua Seal te jedan njihov ruž. Njihovi proizvodi su toliko jeftini, nevjerovatno mi je da je ruž 1 funtu. Kupila sam i Kiko mat primer, 2 Collection korektora i I love makeup rumenilo u obliku srca.


Makeup Revolution set sam platila samo 12.5 funti, bio je na popustu od 50%, pa sam to iskoristila da ih isprobam, želim se uvjeriti da li je zaista kvalitet ovako (pre)jeftinih proizvoda na zadovoljavajućem nivou.


Kad god naletim na ove prozirne posudice uvijek si ugrabim poneku. Kod ovih mi se dopada što imaju i naljepnice s kojima si na proizvodu naznačimo o kojem sadržaju se radi.


Osim šminke kupovala sam i nešto odjeće. Nisam puta jer moj moto što se tiče odjeće je potpuno jasan i već izražen u više navrata. Volim jednostavnu odjeću, klasičnih krojeva i uglavnom ju kupujem u lancima koji imaju masovnu proizvodnju OSIM kada se radi o proizvodima poput obuće, jakni, torbi i tih komada koje češće nosim pa tu i tamo znam potrošiti malo više. Tako je bilo i ovaj put te sam si kupila Guess čizmice koje sam onako slučajno probala i nisam mogla prestati misliti na njih i dan pred povratak sam se vratila po njih jer u međuvremenu mi se niti jedne nisu dopale tako mnogo. Na nogama izgledaju još mnogo bolje.


Kupila sam i ovu Michael Kors kožnu jaknu koja me osvojila, ali bukvalno osvojila. Cijena je bila jedini razlog što ju nisam zgrabila isti dan kad sam ju probala, ali i po nju sam se vratila jer sam ju zaista morala, ali baš morala imati. Predivna je a kroj kao da je rađen po mojim mjerama i mjerilima. Znači u ovoj jakni sam našla sve što sam htjela od jedne jakne. Za moj ukus savršenstvo.
Prvo su me osvojili MK satovi, sada me ova jakna bacila u trans, još samo da priču zaokružim sa dugo željenom torbom i s pravom ću reći da mi je MK omiljeni brand kada se radi o navedenim proizvodima :)


Osim ovo dvoje kupovala sam još nešto odjeće koja nije posebno interesantna, uglavnom basic komadi te vam to nisam niti fotkala.

Vidim da nisam fotkala Batiste šampone za suho pranje ali eto ipak se vide na prvoj fotki.

Evo i nekoliko fotki iz nekih shopova, nisam naravno uvijek fotkala sva mjesta koja sam obišla, dosta toga sam fotkala i sa mobitelom i to ste mogli vidjeti na Instagramu @makeuparena.











Nakon obavljene kupovine (za druge) ispred popularne shopping destinacije za HE proizvode.



Požuriću da vam pokažem Naked Basics2, Benefit paletu i MAC ruž jer su to proizvodi koji su me oduševili, ali me zanima da li ima još neki od ovih proizvoda čija vas recenzija zanima? Također me zanima da li biste voljeli vidjeti fotke raznih znamenitosti koje sam obišla u Londonu?


92 komentara:

  1. Ostavila si me bez daha divnim postom. :) Jakna je fenomenalna. :D
    Paletu w7 sam imala i proslijedila sam je jer mi se nije posebno dopala.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno, nadam se da će sudbina moje palete biti da ostane uz mene :)

      Izbriši
  2. recenziju makeup revolution proizvoda..detaljnu..bas me zanima tvoj dojam i dozivljaj istih =)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. iskreno jedva čekam da isprobam a dojmove prenosim kad budem sigurna u njih :)

      Izbriši
  3. divni noviteti, sve redom mi se sviđa, ali jaknaaaaa ♥ ♥ ♥ (u potrazi sam za odgovarajućom jaknom jer sve što se kod nas nudi ne pokrije ni bubrege ili je ružno)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno, jakna je ljubam na prvi i deseti i ne znam koji put, svaki put kad ju pogledam samo pomislim zašto je ovako toplo :) želim ju nositi haha

      Izbriši
  4. Ajme ne znam sto bih rekla...prekrasno...:D sve je divno i sve mi treba i sve bih htjela imati :))))) cizme su predobre i MAC ruz se cini odlican :) Benefit paleta je stvarno povoljna za sve sto dodje unutra <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno, ja sam prezadovoljna kupovinom jer zaista je teško u onako velikoj ponudi odabrati najbolje.

      Izbriši
  5. Ovo sam cekala ;))
    Sve je divno :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Divan post!! Sve je tako lijepo. Jep, najviše čekam Naked paletu i Benefit. :-)
    Pa, ja bi baš htjela vidjeti malo fotkica Londona i kakav postić na tu temu.

    OdgovoriIzbriši
  7. Kada sam vidjela ovaj post s početkom teksta na svom blogger profilu, prvotno sam ga otvorila očekujući nešto totalno asketski, i iii...bila sam malo iznenađena, ali kada si krenula... Uglavnom, moje srce totalno je podivljalo od uzbuđenja! Kupila si fenomenalne stvari! Ova paleta rumenila, jakna, zrcalo... Ma, ja bi tvoj shopping rado copy pasteala :) Diivno!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. haha vjerno si mi dočarala kako si se osjećala :) Hvala puno :)

      Izbriši
  8. Mene zanimaju BLOT puderi, jel se taj brand moze kupiti negdje na netu?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Viđala sam ih nekad na ebay.co.uk ali mi se nije dalo naručivati, sutra krećem sa isprobavanjem, vjeruj da i mene jako zanima da li je barem koliko toliko dostojna zamjena za MAC blot

      Izbriši
  9. Savrsen post, cijeli sam procitala u jednom dahu :)
    Super kupovina, vjerojatno bi i ja za sebe ovako odabrala.
    Predivna si, bas si lijepa :*

    OdgovoriIzbriši
  10. Super je što si dosta stvarčica uzela na sniženju. I mene interesuje kako će se pokazati Makeup Revolution (osim ovoga što si nabrojala na kraju)
    Verovatno smo ti već pisali - lepša si bez šiški :)))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Š. a neki kažu ovako neki onako, a ja u biti mislim da nije loše ni sa šiškama ali tako brzo rastu da uglavnom izgleda neuredno… kada su tek ošišane i namještene sve je ok :)

      Izbriši
  11. Jakna i cizme!!! ♡♡♡
    Mene zanima soap&glory blot kakav je, pogotovo naspram macovog!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To će biti uspoređeno, budi sigurna :) pogotovo što oba imaju blot u nazivu :)

      Izbriši
  12. jojjjjjjj ^^

    Benefit mi je favorit! :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Ajme, kakve ljepote!!
    Koliko MAC stvarčica, jedva čekam recenziju ruža!
    Vidim da ima hrpa popusta, novčanik ti je baš lijepo prošao.
    Čizmice su fantastične, točno takve bih i ja uzela! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mogu ti reći da možda i ne bi bilo ovako puno shoppinga da nisam nalazila popuste :) Hvala, čizme su još mnogo ljepše na nogama :) obožavam ih :)

      Izbriši
  14. WOW!!!!
    ovaj sam post iščekivala :))) vidim da si uzela RT četkice, nadam se da će se dobro pokazati.
    S&G dekorativa mi je za sada skroz neistražena, ali deluju privlačno. Mislim da je Essie Button hvalila
    taj blot puder, a njoj verujem :)) Naked2 se pridružila ekipi :DDD Jakna MK je pravo savršenstvo! Kao neko
    ko obožava kožne jakne, mogu slobodno da kažem da je ova jedna od lepših koje sam videla, i jedan od modela
    koji je svevremen. Divna je!
    Da, da, čekam post o znamenitostima Londona :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Lena, drago mi je da ti se dopala moja jakna koju sam tražila cijelu vječnost :) da, da, dugo već tražim kožnu jaknu i ova je bukvalno takva kakvu sam zamišljala :)

      Izbriši
  15. Beše ti ona koja je rekla da neće ništa posebno kupovati u Londonu, a? :)))
    Wow, wow, wow! Ne znam ima li jedan proizvod koji ne bih i sama poželela! Posebno zavidim na Soap&Glory proizvodima kao i na Benefit lepotici. Jakna mi se isto jako sviđa.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ta sam, nemoj da otkrivaš šta sam ti se povjerila ;) Hvala ti, drago mi je da ti se dopada moja kupovina

      Izbriši
  16. Post je WOW!Sve je predivno!

    OdgovoriIzbriši
  17. želim vidit recenzije svega :D i slika iz Londona :D da vidimo jesmo li ista mjesta posjetili :P haha

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Važi, važi, moram samo odabrati fotke i ide post :)

      Izbriši
  18. Divote :) Mac Pro izgleda prelepo <3 Ruz je i meni omiljeni iz mat kolekcije, i ima ga jos malo u prodaji :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zar je već stigao i u BG? Jao da sam znala ne bih ga naručivala iz UK :/ ovaj ruž je meni jednom riječju savršen, nikad nisam imala ruž čiju boju ne umijem opisati )

      Izbriši
  19. SUper, ako si uspela da slikaš u radnji, meni nisu dali ;(-
    Sve bih to i ja kupila, baš sve isto.... moram se malo smiriti

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam ni pitala, samo sam slikala :)
      Stalno i ja ponavljam dosta je više :)

      Izbriši
  20. WOOOOOW!!!! Sve je savršeno :)))) Pokaži što prije MAC ruž i Benefit paletu. Jakna, čizmice,...sve bolje od boljeg. Jel moguće da nisi kupila ništa dekorative od TF i MK? Čekam post o znamenitostima...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moguće je :) TF nisam ni gledala jer se bojim da bi mi se svidjeli a MK sam gledala i pomislila da je ipak bolje da se drži satova i torbi :)

      Izbriši
  21. Sve je taman, s mjerom:) Baš me zanimaju ovi Soap&Glory u Grazu sam ih gledala ali nisam mogla da se odlučim:) MAC ruž je divan, a i Maybelline stvarčice. MK jakna je kategorija za sebe, i ohrabrujem te da kupiš i torbu jer ja od aprila nosim samo nju:), ali bi bilo bolje negdje u inostranstvu jer znaju biti značajno jeftinije:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. eh dobro je da je s mjerom :) stala sam na vrijeme :) jao ne izazivaj me sa torbom molim te, moja je tiha patnja… iz USA i planiram da ju nabavim, čim mi se ukaže prilika :)

      Izbriši
  22. Predivno, predivno! Guess čizmice su mi prekrasne, ovo je jedini stil cipela na petu koji ja baš volim. Od kozmetike slinim za Benefit paletom i Naked 2, fkors :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da ti se dopadaju moje divne čizmice :)

      Izbriši
  23. piši piši, želim u London i savjeti i znamenitosti me uvijek zanimaju :) Što se shoppinga tiče sve je odlično! Ogledalo je na WL :)

    OdgovoriIzbriši
  24. Uh, koliko divota kod tebe. Sve mi se sviđa :D London ♥ Ja sam uvijek za post o Londonu :D

    OdgovoriIzbriši
  25. Sve je odlicno! i da,sve me zanima!!!! :) divne fotke :)

    OdgovoriIzbriši
  26. Nisam ljubitelj rumenila, ali ta benefit paleta bi mi lepo sela. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nisi ljubitelj rumenila? ne mi to govoriti :) ja ih obožavam :)

      Izbriši
  27. Dva puta sam čitala post sinoć, no preko telefona, pa nisam mogla pisati komentar.
    Nema potrebe da ponavljam koliko je sve prelepo što si kupila.
    Nadam se da si uživala punim srcem.
    Mislim da ti je Londonček baš prijao :)
    Sijaš!
    Želim putopis! <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga Misha, uživala sam istinski, ali kao i sve što je lijepo brzo je prošlo i pomislili smo da bi dobro bilo da smo ostali još koji dan :)

      Izbriši
  28. Uu, sve je prekrasno!! Uzivancija vec za gledat, a mogu mislit tek kako je tebi bilo! Eto, meni jedino sto ne odgovara je ruz Angel, mota mi se po torbi vec ne znam koliko. Jednostavno mi odmah nestane, uvlaci se u borice i uvijek posegnem radje na nekim drugim. A jos volim studio fix u kamenu, po ljeti izvrstan samostalno, super.prekriva a i dobro matira. Pozdrav u uzivaj u svojoj kupovini. Nina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jao kako ja volim Angel, iako nije trajan, istina je. Volim i studio fix u kamenu :) Hvala Nina, uživaću :)

      Izbriši
  29. Sve od reda super stvarčice, fino probrane, ma divota! Živo me zanima kakva će ti biti MUR sjenila što se tiče trajnosti jer sam ja izgleda jedna od rijetkih koja ih ne hvali na sva zvona, Benefit paleta rumenila je preslatka, a posebno me zanimaju Collection korektori jer su hvaljeni u nebesa :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Mikka :) vidjećemo za sjenila, iako sam pročitala dosta pozitivnih recenzija moram se i sama uvjeriti da li meni odgovaraju. Popust od 50% na ovaj cijeli set je svakako bio dovoljan da poželim isprobati. Collection korektore i jesam kupila zbog toga što su hvaljeni :)

      Izbriši
  30. uzitak za sva cula! odusevljena sam MK jaknom, ali ni dekorativa nije daleko! Jako mi je drago da si se lepo provela, obavezno napisi nesto vise o samom londonu volela bih procitati ♥

    OdgovoriIzbriši
  31. Ajmeee, ti si baš uživalaa.. Baby skin i ove neon baby lips žeeeeeelim :D

    OdgovoriIzbriši
  32. Ijao, fantasticne stvarcice si kupila... Ne znam ni za recenziju kog proizvoda bih te zamolila... :) I potpuno se slazem za limitirani MAC karmin - predivna boja! Stoji cak i nama kojima gotovo ni jedan nude karmin ne stoji :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno, sve je pomno razmatrano i birano, baš se nisam zalijetala osim za Benefit paletu ali to je opravdana impulsivna kupovina :)

      Izbriši
  33. Ja sam ostala bez daha draga moja, jednostavno bez daha <3

    OdgovoriIzbriši
  34. Cudi me da nisi ostala, sakrila se da te ne nadju i propustila let :D Jaknu dobro zakljucavaj, mogla bi ti neka Melisa ukrast, a cizmice me niko ziv ne bi nagovorio da obucem, nekako bas nisu u mom stilu, al vjerovatno su udobne zbog stabilne pete.. Trebala si slikat i ostalo od odjece, nek je basic, gleda se to meni :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa htjela sam, ali sjetim se Deića i Vedre pa se ipak odlučim vratiti heheh
      Kad vidim tu Melisu moraću sakriti jaknu i pokazati joj moje nezanimljive basic komade odjeće, a za čizme šuti tamo, da znaš kako su lijeeeeepe :)

      Izbriši
  35. Jako me zanima recenzija RT kistova :D
    Isto tako me zanima o putovanju u London malo više - s obzirom da ću ga i sama posjetiti zanima me neke preporuke u vezi shoppinga (dekorativa, preparativa..) kao i same organizacije putovanja :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Biće i recenzija RT kistova ubrzo. A obavezno ću u postu napisati malo o mjestima koja treba da se posjete i oko same šminke te sve info koje budem smatrala da mogu pomoći :)

      Izbriši
  36. Wow, pa ovo je krasno, jedva cekam recenziju Naked 2 Basics, ako je dobra kao i prva, odmah cu je poruciti ;) :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni i bolja, ali sačekaj recenziju pa da čuješ zašto, mislim da ću već sutra da je objavim ako mi uspiju fotke swatcheva :)

      Izbriši
  37. Cizmice su woow kao i ostalo... mogu li znati njihovu cijenu?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Izvini na kasnom odgovoru, čizmice su bile na nekom sniženju pa sam im čini mi se platila oko 80 eura :)

      Izbriši
  38. Krasan new in i ne znam šta se čeka sa postom iz Londona, što više fotki to bolje ;).

    OdgovoriIzbriši
  39. Stvarno si predivno pazarila, svaka cast. :) Mene zanima cena MAC-a u Londonu, koliko je?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. MAC je dosta jeftiniji u Uk u odnosu na ostatak Europe, posebno na aerodromu… :)

      Izbriši
  40. Može li recenzija RT kistova? :-) razmisljam o kupnji istih pa bi htjela još jedno misljenje, usput blog ti je superiška :-D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Može naravno, hvala ti što si me napomenula, zaboravila sam na tu recenziju :)

      Izbriši

Hvala na komentaru :)