Some In Some Out Some Favorite Some Not #4 (July) - MAKEUP ARENA

8/02/2014

Some In Some Out Some Favorite Some Not #4 (July)


SOME IN

SOME OUT

SOME FAVORITE

SOME NOT


Nekako po ovim postovima vidim kako vrijeme leti, jer ne tako davno pisala sam prošlomjesečni a već je vrijeme za novi…

Some In


Naravno da ni ovaj put ne prolazi bez noviteta, a s obzirom da sam vam veći dio noviteta pribavljenih u prethodnom mjesecu pokazala u OVOM postu, pogled na fotku dole pokazuje samo jedan manji dio.


Noviteti pristigli iz Lilo Cosmetics, na žalost trepavice se ne vide dobro, imaju crne kamenčiće uz rub i prepreprekrasne su. Body Drench proizvodi su porijeklom iz USA, još nedovoljno poznati na našem tržištu, ali vjerujem da će se o njima tek čuti, mada sam poprilično sigurna da cure koje su veliko kozmetoholičarke sigurno već znaju za njih. 


Od nedavno su MAC eyebrow creme-gel dostupni u stalnoj kolekciji, obnovila sam svoju zalihu Dirty Blonde i kupila Deep Dark Brunette. Znate da mi je ovaj proizvod bio u mnogim favoritima i veoma sam sretna da su od sada dio stalne kolekcije. To mi se kod MAC-a dopada, što stavljaju proizvode koji su traženi u stalnu ponudu.


Neroli & Orhideja, šta dodatno lijepo reći što već nisam rekla u OVOM postu, ovaj miris me totalno očarao i konstantno se "drogiram" ovim ljepotama. Ako me prtite na FB-u vidjeli ste da sam najavila da je danas počelo ljetno sniženje u L'Occitane en Provence pa ako je neki od ovih ljepota na sniženju ne žalite makar pomirisati jer vlada masovno oduševljenje istim.


Sniženje od 50% na moju zimsku nijansu nisam mogla propustiti te jedva čekam da ga isprobam, dugo mi je bio na imaginarnoj wish listi…


Ovaj put sam iz BornPrettyStore odabrala OPET kistove, ali mislim da vas to više ni ne čudi i da ste navikli na ovom blogu često čitati o njima. Osim toga odabrala sam i set trepavica gdje se nalaze i jedne ljubičaste, jedne smeđe i jedne crne  i 2 para donjih trepavica koje do sada nisam isprobala pa jedva čekam. Recenzije kistova će ići uskoro jer sam ih već sredinom prošlog mjeseca dobila i dovoljno istestirala.


Balea noviteti su vam predstavljeni u OVOM postu.


Draga Tanja sa bloga Unlimited Beauty mi je u Njemačkoj kupila Kryolan fiksatore koji su fantastični. Tamo sam 2 platila 90 KM, dok je ovdje jedan 75 KM. Danke Tanja :) Farba i maska za kosu su također iz Lilo Cosmetics. Ovih dana završavam sa trenutnim režimom šampona i regeneratora koje koristim pa onda ide isprobavanje ove maske kao i šampona sa početka posta koji su iz iste linije.


Kupila sam 3 Loreal Infaillible sjenila i dobila ulje za sunčanje.


Pa sam se vratila po još 3 i opet dobila ulje…. Oba ulja sam poklonila, jedno u darivanju na fejsu, a drugo jednoj dragoj curi… Šteta da mi stoji do naredne godine kad sam ljetovanje za ovu godinu završila i kad će biti nekih drugih noviteta koje ću htjeti isprobati naredne godine.


Opet noviteti iz Lilo Cosmetics, sve osim trepavica sam isprobala pa uskoro očekujte recenziju za odlične Ardell proizvode.


Sitnice koje sam kod sebe kupila za sebe :) 2 ljubičasta laka jako slični OVOJ ljepoti, za koje su mi pomogle drage cure da nađem najsličnije. Palčica je našla skroz dobru nijansu u Golden Rose Matte Velvet lakovima, nijansa 107 koju trenutno imam na noktima i prepredivna je. Tu je i krasni China Glaze Coconut Kiss, te naravno nezaobilazni Rich Color lakovi, u nijansama 49, 106 i 69 (s lijeva). Zatim sam si uzela neke nove modele Ardell trepavica koje do sada nisam nikad probala: Gisele, Claudia, 404 i obnova mog najdražeg modela 105, ovaj put u duplom pakiranju.


Draga Sanja sa bloga Make Up Mayhem je čitala u recenziji Maybelline Baby Lips proizvoda koju sam već ranije objavila da silno želim ovaj Pink Punch te mi je javila da mi želi poslati svoj što sam ja oduševljeno prihvatila. Hvala Sanja ;) Na Maybelline stranici vidim najavu za njih pa pretposavljam ili da stižu ovih dana ili su već stigli.


Draga Mikka sa bloga Mikka's Makeup Box je prodavala ovaj puder te nisam htjela propustiti da ga kupim za male novce te iskoristila pomoć drage Ivane i kupila ga od nje a Mikka je uz puder poslala i predivnu nijansu Zoya laka i UD 24/7 olovku u nijansi Zero za koju je zapamtila da sam komentirala u njenom postu da mi nije jasno kako još uvijek nisam probala i sada je napokon imam. Hvala Mikka :)


O da, za kraj noviteta meni najljepši i najdraži dio ovog posta - kupili smo karte za put u London… Ouuu jeaaaah, veoma sam uzbuđena jer je London bio na listi gradova koje silno želim vidjeti. Naravno na London gledam i sa kozmetičke strane, kao prava beauty blogerica ;) pa se veselim shoppingu gore :)




Some Out




  • Mini pakiranje Shiseido tonika, ponijela ga na ljetovanje i super mi je jer je taman količina za te dane pa nisam morala dodatno vucarati veće pakiranje tonika;
  • Wash & Go sprej za kosu, nije ni potrošen, ne znam zašto ga nisam još i ranije bacila jer ovo je proizvod koji je defiitivno bio za smeća, na mojoj kosi naravno. Zašto čitaćete u kategoriji ispod ;)
  • Sea Color farba koju sam dobila na isprobavanje. Fara kao farba nije loša ali mi nijansa nije dobro odgovaralo jer mi je povukla na žuto;
  • Kako sam početkom mjeseca koristila pomenutu farbu onda sam morala da boju popravim te sam uzela 2 moje najdraže Aura farbe u nijansi 90.01 i vratila se na staru boju. Ne mogu dovoljno nahvaliti koliko sam oduševljena sa bojom koju dobijem sa ovom farbom jer mi potpuno ubije žutilo i nemam potrebu ići na skidanje pigmenta što mi pomaže u očuvanju kose a i voljeno je od strane mog novčanika jer sam svako skidanje pigmenta plaćala masno :)
  • Balea tuširiralica sa prekrasnim mirisom koju sam spominjala u jednoj ranijom recenziji DM proizvoda;
  • Avon Luxe kameni puder, još jedan proizvod koji sam više puta hvalila i dalje to radim, jedan od boljih Avon proizvoda koje sam probala, ponovo ću da nabaviti, sigurno.
  • Beta Karoten, davno kupljen, i sad i potrošen, novi sam već nabavila.
  • Jednokratni Venus brijači nošeni na godišnji, naravno mogu se koristiti više puta i fenomenalni su.

  • Još jedna mirisna Balea tuširalica, potrošena još na moru, kao i svi proizvodi na fotografiji, te sam ih samo pofotkala i pobacala da ne vučem smeće nazad da bih ga imala za posta :)
  • Collistar, mlijeko za sunčanje koje sam imala pd prošle godine, jako volim Collistar kao brand pa ni ovaj nije manje voljen od ostale ekipe;
  • Jenipapo, divno divno mlijeko za sunčanje o kojem sam vam pisala i koje sam rado koristila ovo ljeto i koje mi je "krao" dragi te smo vrlo brzo uspjeli da ga potrošimo;
  • Nivea koju smo nas dvoje krali od djece, koristila sam ovaj visoki faktor za ramena jer je to dio gdje obično znam pocrveniti ako ga ne zaštitim visokim SPF-om.
  • Balea voda…. oj koliko jeovo voljen proizvod od strane svih mojih ukućana. Voljela su je moja djeca, dragi, ja…i štedljivo smo je koristili jer smo ponijeli samo jednu a svima se dopadala za rashlađivanje… sljedeće godine nosim 2-3… I da ljudi su nas čudno gledali jer su vjerovatno mislili da se špricamo dezodoransom po licu :)
  • Jako dobar Douglas šampon od 100 ml koji nije zauzeo puno mjesta a količina mi je bila dostatna za 10 dana ljetovanja uz svakodnevno pranje kose.


Some Favorite, Some Not



Narednih dana ću uraditi post sa rezimiranim podacima o tome što sam stvarno koristila ovo ljetovanje od silnih proizvoda koje sam nosila na ljetovanje te ćete mi to biti podsjetnik naredne godine, da malo smanjim doživljaj kada se budem pakirala. A do tada ću vam nabrojati svoje prošlomjesečne favorite. Vidite da lakove nisam uvrstila jer kako da stavim omiljene kad ni jedan nisam ponovila u prošlom mjesecu, uvijek bih nosila neki drugi.


  • MAC Cream Cup, ruž koji sam nosila u 90% šminkanja, o-bo-ža-vam;
  • Maybelline Baby Lips Pink Punch, iako sam ga dobila nekad oko 20.7. nije prošao dan a da nisam uživala u mazuckanju usana ovim mirisnim balzamom koji je meni sasvim dobar i na sreću nemam potrebu za nekim jačim balzamom što mi dopušta uživanje mnogih čula;
  • Planet Spa piling, odličan piling sa jako sitnim zrncima, pomogao mi je da sredim kožu donjeg dijela nogu koja mi se po povratku sa ljetovanja perutala;
  • Avon Hello Kitty sprej za kosu, nebrojeno puta sam špricala svoju kosu, kao i kosu moje djevojčice te smo više puta obje mirisale na najslađe žvake;
  • Loreal Glam Eau Soleil tekući bronzer, recenziran;
  • Revlon Naked tekući, najtamniji i najlaganiji puder koji sam imala te mi je odlično došla takva nijansa za dane kada je moja koža tijela napokon tamnija od kože lice (a ne obrnuto kao većinom godine);
  • Rumenilo Hourglass Radiant Magenta, u biti ovo je rumenilo i highlighter u jednom, divno mi je;
  • Svi proizvodi koje imam iz Neroli & Orhideja kolekcije, uh je sve što imam reći;
  • Avon kremasto sjenilo u nijansi Gold Gleam je proizvod koji sam koristila svaki put za šminkanje, bukvalno svaki put… rekla sam da ću pisati o ovih divnim sjenilima i sigurno hoću, samo trenutno imam neke veoma bitne stvari u životu;
  • MAC sjenila u nijansama Haux i Blanc Type korištena zajedno u kombinaciji sa Avon sjenilom su mi činila prekrasnu kombinaciju;
  • Too Faced duo bronzer "čokoladada" i highlighter Candlelight;
  • Od kistova se našlo Aura kosi o kojem sam pisala OVDJE i koji sam na početku, neću reći mrzila, ali nije mi legao dok nisam otkrila kako najbolje da iskoristim njegov potencijal i sada ga jako jako volim, te 2 kista iz Born Pretty seta koja sam najčešće koristila, onda tu su 2 Sephora kistića, jedan Essence koji mi je savršeno legao za korištenje Avon kremastog sjenila i kosi Aurim kistić, te jako dragi MAC 242.



Proizvod koji mi se nikako ne dopada. Vrlo rijetko ćete kod mene naići da pišem ružno o nekom proizvodu jer u biti ako je osrednji ka lošijem ne želim da ga blatim jer je moguće da nekome odgovara ako se ja nisam našla s njim. Ali ne mogu ne spomenuti šta ovaj sprej napravi mojoj kosi i zašto je dospio u ovu kategoriju. Potpuno je napravi "žicavom". Kao da spoji vlasi kose i ukruti ih. Ja sam velika ljubiteljica raznih sprejeva za kosu i od ovog nisam imala neka velika očekivanja ali zadovoljila bih se i sa kratkotrajnim mirisom u kosi, no ne samo da miris nije po mom ukusu nego kako spomenuh napravi mi kosu krutom. Pola spreja sam potrošila prije nego sam ga poslala na zasluženo mjesto - u korpu za smeće. Mislim da je dobio dovoljno prilika da se pokaže i potpuno je zakazao.


To bi bilo za ovaj put u ovoj vrsti posta…. Neke od proizvoda koje nisam recenzirala su u pripremi za recenziju pa uskoro možete pročitati poneko slovo o njima a do tada mi recite da li ima nekih zajedničkih favorita među ovih proizvodima i da li ima neki koji bi voljele da što prije recenziram?


Broj komentara: 25:

  1. Joj, koliko lakova :D Nadam se da će doći dan kada će i Pastel lakovi doći u BiH, imaju divnih nijansi. Rich Color 106 i 69 sam i sama uzela.
    Mislim da bi miris Neroli i Orchidee bio baš po mom ukusu, jer mi je najljepši parfem svih vremena bio Yves Rocher Orchidee. Jeste da sam ja bila baš mala kada je bio u prodaji, ali imala sam primjerak godinama i dan danas čuvam bočicu :)

    I da, jako bih voljela kada bi uradila recenziju tih Aura farbi, da ih vidim na djelu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. N&O je po svačijem ukusu, barem se meni tako čini… pa mogla bih u biti uraditi recenziju i hoću, samo dok stignem, ovih dana mi je životu neka gužva… nalete tako neki periodi :)

      Izbriši
  2. Najviše mi se sviđaju karte za London :D (naravno meni prvo Primark padne napamet :P I puno Sleeka :D)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Karte su zakon :) meni se svašta vrzma po glavi nakon što pomislim da ću tamo ići a najviše mi prolazi kroz glavu da ništa neću stići hehe

      Izbriši
  3. Aura farbe? Sada si me zainteresovala jer imam problema sa svojim pigmentom, inače uzimam Garnier 111 i dobijem svaki put zlatnu boju, koja je prekrasna, ali ja bih dosta svijetliju, barem za ljeta :) Jedino mi na vrhovima kose izvuče pepeljastu nijansu :)
    Gdje se imaju nabaviti ove farbe, jer ih ja u Sarajevu nisam viđala? Cijena? Sorry za ovoliko pitanja, baš me zanima sve to. :)
    Pošto H. Kitty sprej tako fino miriše, plus, vidjela sam ga u Bingu za kupiti, sada ga moram nabaviti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. U Sarajevu ih nema :/ koliko se sjećam da su 6 KM… probala sam ukupno 3 nijanse i ni jedna mi se nije dopala kao ova… iako ona izgleda sivo na kraju dobijem lijepu biserno plavu nijansu….
      Ovaj sprej je od Avona, nema ga u Bingu i ne znam kako miriše taj iz Binga….

      Izbriši
  4. Aura farba je stvarno divna,ja koristim crnu i extra je.Najvise me zanima Dior puder,jedva cekam recenziju.Divan post!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da se i tebi dopada… Puder ću isprobati naredni mjesec, malo sam tamnija od ove nijanse...

      Izbriši
  5. Mnogo dobrih noviteta :), pomogla si mi sa ovim Wash & Go kopkalo me je da li valja :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Marina, poštedi svoj novčanik nepotrebne kupovine :-) imaju dvije vrste ovih sprejeva, kako imam i drugi probaću ga i u nekom od narednih postova iznijeti svoje mišljenje, ovaj mi je definitivno grozan a to zaista rijetko kažem za neki proizvod...

      Izbriši
  6. Malo sam guglala onaj ljubičasti lak sa slike koji te se jako dojmio jer je i meni predivan i našla sam koji je, ako će te zanimati :) Color Club lak u nijansi Disco Dress :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala puno… gledala sam već taj lak i on na drugim swathevima nije ljubičast kao na onoj fotografiji… ovaj GR je sličniji tom koji sam ja u stvari htjela… vidjećeš kad ga pokažem u nekom narednom postu ;)

      Izbriši
  7. a gdje je Moda?

    i nas cudno gledaju zbog balea aqua spreja, kontaju vidi ovih budala sta radeee :F

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. eee Anela Moda sam depotovala prije nego sam pofotkala tako da ih nisam ni stavila… a danas se 5 razbilo kada mi je ispala paleta, poludila sam bukvalo :/

      Izbriši
  8. Svašta nešto lijepo kao uvijek, sviđa mi se ovaj tip posta, ali najviše mi je zapao za oko Avon Lux kameni, kako matira? Ako je tebi dobar po tom pitanju biće i meni jer ludim ovih dana, Blot mi je na izmaku ne znam šta da kupim. Hvala za ulje, jedva, ali jedva čekam more:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eh Avon nije baš za matiranja… nije taj tip pudera… ja ga volim jer s njim mogu dodatno prekriti ako negdje nešto treba da se prekrije nakon tekućeg pudera ali uvijek na kraju sve završim sa blotom jer on je potpuno transparentan, što već i znaš :)
      Tebi će ulje više biti od koristi nego da kod mene stoji na polici i čeka bolje dane ;)

      Izbriši
  9. I ja sam nedavno slične (vjerojatno iste) četkice nabavila ali samo taj manji dio, tj manje četkice :D i ok su mi
    a London, to je ljubav <3 taj grad je tako divan, dva puta sam bila i ako bi sad dobila šansu da se preselim odmah bih otišla :D nadam se da će ti biti predivno i da ćeš se nauživati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni je već dugo na listi gradova koje moram vidjeti i neizmjerno sam sretna da ću napokon imati priliku da ga vidim :) iako 5 dana nije dovoljno za tako veliki grad s obzirom da djeca ne idu s nama ne mogu biti bezobrazna da ih ostavim duže na čuvanje...

      Izbriši
  10. Lakovi i trepavice su moji favoriti :D

    OdgovoriIzbriši
  11. Novitete necu ni da komentarisem, jer moram jos jednom da prelistam sve, ima divnih stvari! :)
    Nego, cestitike za London! Bila sam nekoliko puta i mnogo se radujem kad neko ide tamo :) Mnogo i nedostaje, no sta cu, sad sam na drugom kraju planete. Obavezno udji u Primark na Oxford Streetu (jeftina a super garderoba) i u Boots i Superdrug drogerije. Nemoj da zaobidjes MUA proizvode (jeftini i dobri), Boots liniju, No7, itd, itd, no verujem da imas vec listu. sad sam se ja malo zanela :D Hi hi hiiiiii :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. joj hvala ti puno na preporukama, sve zapisujem… :) lista još uvijek nije spremna, kao imam još vremena :D

      Izbriši
  12. slaba sam na lakove pa bi voljela njih prvo vidjeti

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)