MAC La Vie En Rouge ruž za usne - MAKEUP ARENA

10/14/2014

MAC La Vie En Rouge ruž za usne



Da ne mudrujem previše o MAC ruževima o kojima su ispisane stranice i stranice širom interneta a i sama sam u više navrata detaljisala o njima pa bi mi svaka ponovna priča o ambalaži, mirisu, količini i sličnom bila nezanimljiva za ponovo tipkati a vjerujem da ni vi ne manjkate sa informacijama o njihovim ruževima. Fokusiraću se na opis nijanse jer nisam sigurna koliko se na slici vidi ono što moje oko bilježi, te na trajnost.

Ruž je dio nove The Matte Lip kolekcije u kojoj se osim ove nijanse nalazi još drugih 7.




Boja je nestvarna, nevjerovatna. Svi vidimo da je crven, ali da u isto vrijeme u njemu vidim i toplu koraljnu i hladnu ružičastu to još nisam doživjela ni sa jednim ružem. Ono, nanosim ga i gledam topla nijansa, kada ga potpuno nanesem i zagledam se u njega probija pink. Zaista sam probala veliki broj ruževa ali ovako lijepu i neobičnu boju nikad nisam. Uvjerila sam se da se kvalitetni ruževi mogu pronaći i kod jeftinijih brandova ali ono čime me MAC iznova i iznova fascinira su njihove boje koje malo koji brand zna napraviti, neobične a i dalje nosive.


Trajnost mu je izvanredna, po 5-6 sati ga nosim bez ikakvih problema, osim što posve nezamjetno nestane na unutarnjem dijelu usana i to nakon 3 sata. 







Kompletno lice gdje nosim ovaj ruž ste mogle vidjeti OVDJE.

EDIT: Na zahtjev čitateljki dodajem usporedne swatcheve sa traženim nijansama, u sredini je zvijezda posta, gore je MAC Relentlessly Red, desno GR Velvet Matte 11, dolje MAC Vegas Volt. Kako se i vidi najsličniji je ovom gornjem MAC Pelentlessy Red s tim da on u sebi ima više malinaste nijanse, dok je LVER u isto vrijeme i topao i hladan i neobičniji. GR Velvet Matte ima puno više pink tona, dok je MAC Vegas Volt potpuno različit.


Kako se vama dopada ova boja? Da li je nešto što biste nosile ili ste ipak za neke neupadljivije nijanse što ova svakako nije?



44 komentara:

  1. dakle, ovo moram imat, odma, sad, istog trenutka ! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš ti se toliko dopao? Meni je savršen, znači savršen i nema dalje :)

      Izbriši
  2. Pa on je zaista krasan, moram ga imati u vidu za ubuduce. :)
    Da nemas slucajno Vegas Volt, Ravishing ili Morange, volela bih da mi ih uporedis ako ih, kojim slucajem, posedujes. :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imam Vegas Volt, ostale nemam, sutra ću napraviti dodatni swatch gdje ću ih fotkati jedan kraj drugog i editovati post :)

      Izbriši
    2. Divna si, zahvaljujem :)

      Izbriši
  3. Divan je,moram proveriti da li ga ima u Uscu!

    OdgovoriIzbriši
  4. jaoo divan je, i nadala sam se da ćeš što prije objaviti recenziju, pa da ga mogu zgrabiti dok sam na putu :)
    reci mi samo, da li ova nijansa ima išta zajedničko sa Relentlessly Red??-na nekim mi swatchevima pomalo vuče, a i sama si rekla da je istovremeno i crven i roskast i koraljan, a takav nekakav je na meni i RR :) unaprijed hvala na odgovoru, pozz :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sutra ću i njega swatchati jednog kraj drugog pa ćemo zajedno usporediti :) RR mi je isto vrhunski ruž pa postoji šansa da su slični jer to su moje crvene boje koje volim

      Izbriši
    2. puno hvala na ovom usporednom swatchu, možda ga ipak i preskočim (ako mi se uživo ne svidi toliko kao i tebi, pa ne mognem sama sebi dokazat da mi ne treba :D)

      Izbriši
    3. Probaj ga na usnama jer dok ga ne probaš nećeš znati :) ako imaš RR činjenica je da ti nije neophodan, ali opet toliko je lijep…

      Izbriši
  5. Apsolutno je prekrasan! <3 i još je mat, može li bolje :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Divna nijansa, a vjerujem da je uživo još i ljepši :D
    Ja bih ga nosila :D

    OdgovoriIzbriši
  7. boja je rekrasna, ja preferiram nesto svjetlije boje

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Boja definitivno nije po ukusu mase, tako da razumijem da si u drugom fazonu :)

      Izbriši
  8. Nijansa je savršenstvo! Bojim se da nam u Zg uopće neće doć ova kolekcija, dok više dočekamo to otvorenje :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jao sigurno neće biti dok bude otvorenje u Zg :/

      Izbriši
  9. Ja sam posvađana sa crvenom bojom, al mislim da bih ovako nešto mogla da (iz)nesem :) Baš ću ga potražiti i probati...

    OdgovoriIzbriši
  10. Boja je prekrasna. Nego, imam ja jedno nevezano pitanje za ovaj post. Nashi argan nagradna igra... zasto nisu nikad stigli testeri koje smo osvojili? :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Testere nisam poklanjala ja nego Beauty Studio Prestige, ja sam im uredno dostavila sve vaše adrese. To mi je definitivno škola te prvi i zadnji put sam organizirala neku nagradnu igru u tuđe ime jer ne želim da se mene proziva za nešto na što nemam utjecaj! Ja kad nešto poklanjam uvijek stigne u ruke dobitnice. Meni je žao zbog neugodnosti :/ nadam se da će testeri, iako sa zakašnjenjem, ipak stići u ruke svih dobitnica.

      Izbriši
    2. Vjerujem da nije do tebe i da si darivanje ti organizirala da bi sve stiglo na vrijeme :) Malo ruzno od njih ako ne posalju testere (a sumnjam kad do sad nisu), jer nije stvar u nagradi, to su samo testeri, nista posebno, ali iskoristili su tvoje vrijeme i nas da dijelimo i lajkamo njihovu stranicu. Ali eto i nama je lekcija da ne narucimo od njih...

      Izbriši
    3. Kontaktirala sam ih sinoć i rekli su da će poslati, da su u obavezama. Nadam se da će brzo stići na sve adrese. Ja se još jednom izvinjavam, kako u svoje, tako i u njihovo ime.

      Izbriši
  11. Prelijep je, upravo je između bright crvene, koraljne i rose boje, u jednom trenutku me podsjetio na Rimmel Apocalipse Aurora :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Stvarno je posebna boja, nije ni crvena ni ružičasta ni koralna, a opet je sve to pomalo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E pa baš tako, neuobičajen a to mi se dopada jer ove "normalne" boje uglavnom svi proizvode.

      Izbriši
  13. Mene zanima kakav ti je u usporedbi s Relentlessly red? Čine mi se vrlo slični.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dodala sam swatcheve gdje se vide koliko su slični. Zaista jesu slični ali ipak drugačiji. Pogledaj pa prosudi :)

      Izbriši
  14. Jel isusuje usnice? :) Predivan je, iako mat nisu moj favorit,ovo cu morati da imam ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni ne, ali inače nemam problema sa suhim usnama :)

      Izbriši
  15. predivan je i super ti stoji :)
    i moram otkomentirati taj look, osvježenje je vidjeti te s nude očima iako znam da je look s tušem tvoj statement look :)

    OdgovoriIzbriši
  16. Ovakvu boju svaka žena treba imati u svom neseseru.

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)