Catrice ruževi iz Treasure Trove kolekcije - MAKEUP ARENA

12/02/2015

Catrice ruževi iz Treasure Trove kolekcije




Već sam vam nedavno, u sklopu jedne grupne recenzije Catrice proizvoda, pisala o highligteru iz ove limitirane kolekcije (ovdje), pa sada kada kolekcija treba da se nađe na policama mislim da je pravo vrijeme da pišem i o ruževima.

Prije nego krenem sa recenzijom ruževa, reći ću vam da kolekcija sadrži i paletu prekrasnih sjenila u zemljanim tonovima, koja ne samo meni, nego vjerujem većini nas, nikako da dosadi. Tu je i zlatni tuš, koji je idealan za mjesec blagdanskog raspoloženja koji je pred nama. Rumenilo sa sjajnim finišom breksvaste nijanse, koje izgleda kao i highlighter, osim boje naravno, također privlači pažnju. I za kraj tu su još i četiri laka za nokte koji se super slažu sa ruževima.



Kompletna kolekcija je presvučena zlatnim detaljima, bilo da je potpuno kao ruževi ili djelimično kao ostali proizvodi, što joj daje dojam luksuza, a i podsjeća na mjesec pred nama.

Napisala sam već da su ruževi smješteni u zlatnu ambalažu, ali nisam sigurna koliko ste mogle na početnoj slici uočiti gravure u obliku zvjezdica, koje su osim zlatne boje još jedno obilježje ove kolekcije.

Cijena im je oko 9 KM, dok količina nije navedena, ali pretpostavljam da je kao i kod većine ruževa oko 4 grama.



Tekstura ruževa je iz novije generacije tekstura, gdje sam primijetila da se pojavljuju ruževi koji su lagani, kremasti i mazivi, ali ipak trajni i ne nestaju brzo sa usana. Njihov nestanak je polagan i ne gube se skroz nego ostavljaju stain na usnama. U biti kroz 2 sata počinju blijediti, s tim da mi je ovaj najsvjetliji ruž čak i ranije počeo nestajati, a crveni se malo duže zadržao, pa ćemo ta dva sata navesti kao prosječno vrijeme :) što je sasvim ok za ovaj tip ruža.

Miris im je izuzetn blag, slatkasto-puderast.



Kod ovog tipa ruževa ja preferiram i korištenje olovke jer puno ljepše izgledaju na usnama kada su iste definirane olovkom, no u svrhu posta i prikaza nijansi ja olovke nisam koristila.

C01 JEWEL DAZE


Nude nijansa koja je pomalo i breskvasta, pa po mom mišljenju jedna od onih nijansi koje super pristaju curama toplijeg podtona, dok na mom neutralno-hladnijem tenu ne izgleda kao neko najsretnije rješenje. Nijansa je krasna i voljela bih da mi ovakve nijanse stoje no ja se sa njima ne nalazim, ali sve vi sretnice sa toplijim podtonom slobodno obratite pažnju na njega.



C02 CAVIAR AND CHAMPAGNE 


Sa ovom bojom sam već na svom terenu, srednje koraljna nijansa, koju bi neke od vas mogle nazvati i jačom breskvastom nijansom. Puna boja koja licu daje živost i definitivno voljena nijansa.


C03 TREASURED TWINKLES


Sa crvenim ružem nema greške. Ja sam od onih osoba koje kad žele iz sebe izvući najbolje prvo što urade je da se uhvate crvenog ruža. On me diže iz neraspoloženja, s njim čak kad sam i nenaspavana i umorna ne izgledam kao da jesam. Ovdje se radi o neutralnoj do hladnoj crvenoj. Ne mogu reći da je posve neutralan jer u njemu vidim naznake plave boje, no sa druge strane nisu toliko primjetne da bih ga drito strpala u koš sa hladnim nijansama.


Još jedan pogled na ove ljepotančiće.




Kako vam se dopadaju ovi ruževi i generalno cijela kolekcija?


PR proizvodi

Broj komentara: 6:

  1. Baš mi je dobra ova LE, nekako djeluju skroz luksuzno i blagdanski :D Imam ovu crvenu, super je!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš tako. Znatna ambalaža i detalji čine svoje, a svakako i odabir boja u kolekciji :)

      Izbriši
  2. Sve nijanse su predivne, ali prvaa je neprevazidjena! Odlicno! :) <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ti si sigurno sretnica kojoj takve nijanse stoje :)

      Izbriši
  3. Crveni mi je najljepši, a i najljepše ti stoji <3

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)