Manhattan Powder Rouge rumenilo i Eyemazing Liner - MAKEUP ARENA

12/29/2015

Manhattan Powder Rouge rumenilo i Eyemazing Liner






Manhattan je brend među čijim proizvodima sam pronašla dosta onih koji mi odgovaraju a o kojima nikad nisam pisala. Razlog tome nije ništa posebno nego jednostavno tako se desi. Nekad nije ni do toga da zaboravim nego mi je u tom momentu neki drugi proizvod interesantniji i tako se bezrazložno prolongira receznija. Proizvodi koji su mi se dopali i koji su mogli imati sličnu sudbinu su i ova dva sa slike, ali na sreću neki dan sam pregledala skice postova i definitivno odlučila da ovaj post ugleda svjetlo dana na mom blogu.



Prvi proizvod o kojem ću vam pisati je ovo rumenilo. Radi se o rumenilu u jako lijepoj prljavkasto breskvastoj nijansi, toplijeg podtona (nijansa 53N Fresh Peach). Odlična za dodati malo topline licu. Ali da pođem od same ambalaže koja je čista klasika, od čvršće plastike sa prozirnim poklopcem, posve jednostavno se otvara/zatvara. Unutar ambalaže je smještena i četkica koju nisam ni probala koristiti, već sam u više navrata spominjala da ja sve te četkice i aplikatore odmah pobacam jer imam svoj pribor koji volim koristiti. Fin estetski dojam ostavlja udubljenje koje tvori pisano slovo M, meni su nekako ti reljefni komadi šminke zanimljivi.

Tekstura samog rumenila je svilenkasta i jako lijepo se nanosi i blenda. Pigmentacija mu je srednja, što po 100x ponavljam da je meni omiljena, dovoljno da ostavi trag koji se lako nadograđuje, a nije previše da na lice zalijepi boju koju je dosta teško izblendati. Gotovo zanemarivo se trusi, mogla bih reći i  nikako. Trajnost mu je posve obećavajuća, te u dane kada nosim trajniju šminku ostaje na licu jednako dugo, a to je nekih 5-6 sati, što je na mom masnom licu bingo zgoditak :) Sam finiš ove svijetle nijanse, koja će posebno odgovarati curama svjetlijeg do srednjeg tena, je satenski. Iako ima nešto tog sjaja, on ne ističe pore.

Cijena/količina: 11.85 KM/5 grama




Tuš u flomasteru je naš glavni saveznik ako bez tuša ne možemo, a u velikoj smo žurbi jer u par poteza se sasvim jednostavno izvlači linija. Ono što često čujem da se navodi kao nedostatak tuševima u flomasteru je da se brzo osuše. Ja sam probala veliki broj tuševa u flomasteru i ni sa jednim nisam imala taj problem jer sam naučila da ono što je bitno za ovaj tip proizvoda je da stoji uspravno tj. da je vrh tuša uvijek prema dole. Evo npr. ovaj tuš imam već 2 mjeseca i neću reći da ga koristim svaki dan, ali koristim ga često i još uvijek je u životu, tek je počeo da se suši, stoga predlažem da ako imate sličan problem sa ovim tipom proizvoda, onda probajte da ga držite uspravno, ovako kako ja to radim.


Iako mu je boja crna on nije intenzivno crn nego ima neku zagasito crnu boju. Sam vrh tuša je izuzetno precizan i jako fleksibilan, što znatno olakšava aplikaciju. Postojanost mu je vrh, ostaje na kapcima sve dok ga ne skinem, nije se krunio, otpadao, brisao se, ništa od navedenog, te je time zadovoljio moje visoke kriterije kada je tuš u pitanju. Meni tuš potpuno izmijeni oblik oka, mislim nije da samo meni izmijeni, svima nam izmijeni, ali upravo zbog toga što smatram da mi je neophodan zbog toga što mi u pozitivnom smislu izmijeni oblik oka, onda imam veoma visoka očekivanja i ne želim krajem dana završiti sa tušem koji se mjestimično lovi po kapku.

Cijena: 9.85 KM


S obzirom da sam za krajnji look stavila i umjetne trepavice (šta da radim kad sam se previše navikla na njih :)) onda sam vam malo pobliže slikala tuš bez trepavica da vam bude jasno koliko je precizan i konkretan.



Rumenilo sam nanijela malo jače nego što to inače radim da bi se bolje vidjela nijansa. A s obzirom da sam koristila ova dva Manhattan proizvoda nije bilo druge nego dodati i Manhattan ruž za usne koji imam od ranije, radi se o Soft Matte Lip Cream (nisam našla naziv ali mislim da bi oznaka 45H mogla označavati nijansu).


Sve u svemu oba recenzirana proizvoda (a i ruž kad sam ga već spomenula :)) vam mogu i želim rado preporučiti ako ste u potrazi za nečim sličnim :)

Da li ste isprobali neki od ova dva proizvoda? Zanimalo bi me i koji je vaš omiljeni Manhattan proizvod?


PR proizvodi

Broj komentara: 7:

  1. Ne snalazim se s takvim tusevima no rumenilo jako lajkam, opcenito su im dobra rumenila :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A vidi koliko ih ja imam u flomaster formi :) ja tu formu mnogo volim kada sam u žurbi, a u žurbi sam jako često :) rumenilo me jako prijatno iznenadilo, do sada sam uglavnom njihove pudere probala.

      Izbriši
  2. Ti si meni sve ljepša i ljepša! :) Imam manhattan rumenilo ali u drugoj nijansi (nisam ga još stigla probati), a tuševe općenito slabije koristim...nemam mirnu ruku :/
    Ove lip creamove sam bas voljela! I više ih nigdje nema kupiti :/ teksturom me podsjećaju na nyx lip cream..

    OdgovoriIzbriši
  3. Ti si meni sve ljepša i ljepša! :) Imam manhattan rumenilo ali u drugoj nijansi (nisam ga još stigla probati), a tuševe općenito slabije koristim...nemam mirnu ruku :/
    Ove lip creamove sam bas voljela! I više ih nigdje nema kupiti :/ teksturom me podsjećaju na nyx lip cream..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eh draga Majda hvala ti puno, ali moć šminke ne treba da je podcijenjena :) mada sam u zadnje vrijeme i sve više zadovoljna kožom pa i to svakako utiče na cjelokupan dojam :)
      Vjerovatno ti tuš i ne treba jer on i ne mora da se koristi za svaki oblik oka, pa se ni ne trudiš da umiriš ruku :) Znači nema ih više nikako? Šteta jer su baš dobri :/

      Izbriši
  4. Tus i ja se bas ne druzimo cesto jer sam uvijek u nekoj zurbi,ali posto kazes da je precizan bas cu ga isprobati :) Rumenilo mi ovako u pakiranju nikad nije izgledalo nes posebno tj boje me na prvu nisu privukle i uvijek ih preskocim-iduci put cu zastat pred manhattan standom i malo bolje promotrit proizvode

    OdgovoriIzbriši
  5. Fotografije su ti fenomenalne, koju kameru koristis?
    Novi blog, pogledajte :)
    http://beautyrebel09.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)