2. Blogermania u Mepas Mall-u Mostar - MAKEUP ARENA

12/13/2015

2. Blogermania u Mepas Mall-u Mostar8.12. je po drugi put održana Blogermanija, koja je ove godine bila osmišljena na malo drugačiji način, te je umjesto prezentacija koje su bile glavni dio eventa prošli put, ovaj put bilo dinamičnije i zabavnije, pa je jedan dio blogerica bio zadužen da šminka cure, a drugi dio da daje savjete curama koje su imale neka pitanja. 

U isto vrijeme se i akademski umjetnici radili portrete cura koje su pobijedile na natječaju koji je ranije bio organiziran na Mepas Mall Facebook stranici.

Uglavnom bilo je dinamično i veselo, a to je bit jednog eventa :) S obzirom da vam nemam puno toga pisati jer se u par rečenica svelo šta se sve dešavalo, a mislim da će i slike pokriti dobar dio onoga što riječi ne mogu opisati, a to je jedna vesela i zaigrana atmosfera. Voditelj eventa je bio Emerik Gudelj.

Glavni i odgovorni za fotke, kojem sam povjerila svoj aparat za zabilježi atmosferu, je bio dragi od Marije sa bloga Makeup Nered, pa je je logično da je prvo nju i fotkao :) Mati se zahvaljujem za odlične fotke :)
Mepas Mall se, još jednom, pokazao kao odličan domaćin i prekrasno nas ugostio. Poslije smo išle na večeru u restoran Prestige, na vrhu Mepas Mall-a, gdje je hrana savršena, te smo nastavile druženje uz jelo i odlično vino. Nakon toga smo sve otišle kod Monike (Cherryxas) gdje smo se još malo družile :) 

Sve u svemu imam samo riječi pohvale za event i nadam se da će biti nešto slično organizirano i u budućnosti jer čak ni truckanje u busu po 6 sati u jednom smjeru za samo 2 dana, me ne bi spriječilo da ponovo odem :)

I ne mogu a da se na kraju ne zahvalim Mariji i Mati što su mi ponudili smještaj u svom toplom domu :)

Broj komentara: 6:

 1. Bas vam je bilo divno,odlicna atmosfera,vidi se po slikama.Lijepa prilika da se malo druzite!Sve ste zgodne:-)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala, baš je lijepo i prijatno bilo i super smo se zabavile i drago mi je da su to slike uspjele prenijeti i hvala puno u ime svih nas :*

   Izbriši
 2. Prekrasno, tako mi je lijepo vidjeti kada se blogerice druže i svaka čast na eventu. Moram vas sve do jedne pohvaliti, prekrasne ste <3

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Jeste lijepo se prodružiti :) trebalo bi imati više ovakvih evenata :) i hvala ti puno :*

   Izbriši
 3. Tebi hvala što si došla u Mostar, baš nam je bilo lijepo i opet ćemo :))))

  OdgovoriIzbriši
 4. i došla si malo na jug do nas a ja još uvjek žalim što sam imala obaveza i nisam mogla doći ....
  Nadam se da vam je bilo odlično i da nosiš lijepe uspomene iz mog grada :-*

  OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)