2. Blogermania u Mepas Mall-u Mostar - MAKEUP ARENA

12/13/2015

2. Blogermania u Mepas Mall-u Mostar



8.12. je po drugi put održana Blogermanija, koja je ove godine bila osmišljena na malo drugačiji način, te je umjesto prezentacija koje su bile glavni dio eventa prošli put, ovaj put bilo dinamičnije i zabavnije, pa je jedan dio blogerica bio zadužen da šminka cure, a drugi dio da daje savjete curama koje su imale neka pitanja. 

U isto vrijeme se i akademski umjetnici radili portrete cura koje su pobijedile na natječaju koji je ranije bio organiziran na Mepas Mall Facebook stranici.

Uglavnom bilo je dinamično i veselo, a to je bit jednog eventa :) S obzirom da vam nemam puno toga pisati jer se u par rečenica svelo šta se sve dešavalo, a mislim da će i slike pokriti dobar dio onoga što riječi ne mogu opisati, a to je jedna vesela i zaigrana atmosfera. Voditelj eventa je bio Emerik Gudelj.

Glavni i odgovorni za fotke, kojem sam povjerila svoj aparat za zabilježi atmosferu, je bio dragi od Marije sa bloga Makeup Nered, pa je je logično da je prvo nju i fotkao :) Mati se zahvaljujem za odlične fotke :)




















Mepas Mall se, još jednom, pokazao kao odličan domaćin i prekrasno nas ugostio. Poslije smo išle na večeru u restoran Prestige, na vrhu Mepas Mall-a, gdje je hrana savršena, te smo nastavile druženje uz jelo i odlično vino. Nakon toga smo sve otišle kod Monike (Cherryxas) gdje smo se još malo družile :) 

Sve u svemu imam samo riječi pohvale za event i nadam se da će biti nešto slično organizirano i u budućnosti jer čak ni truckanje u busu po 6 sati u jednom smjeru za samo 2 dana, me ne bi spriječilo da ponovo odem :)

I ne mogu a da se na kraju ne zahvalim Mariji i Mati što su mi ponudili smještaj u svom toplom domu :)

Broj komentara: 6:

  1. Bas vam je bilo divno,odlicna atmosfera,vidi se po slikama.Lijepa prilika da se malo druzite!Sve ste zgodne:-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, baš je lijepo i prijatno bilo i super smo se zabavile i drago mi je da su to slike uspjele prenijeti i hvala puno u ime svih nas :*

      Izbriši
  2. Prekrasno, tako mi je lijepo vidjeti kada se blogerice druže i svaka čast na eventu. Moram vas sve do jedne pohvaliti, prekrasne ste <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jeste lijepo se prodružiti :) trebalo bi imati više ovakvih evenata :) i hvala ti puno :*

      Izbriši
  3. Tebi hvala što si došla u Mostar, baš nam je bilo lijepo i opet ćemo :))))

    OdgovoriIzbriši
  4. i došla si malo na jug do nas a ja još uvjek žalim što sam imala obaveza i nisam mogla doći ....
    Nadam se da vam je bilo odlično i da nosiš lijepe uspomene iz mog grada :-*

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)