Pupa Milano Makeup Look uz dojmove o korištenim proizvodima - MAKEUP ARENA

12/28/2015

Pupa Milano Makeup Look uz dojmove o korištenim proizvodima



Spominjala sam vam na Facebook stranici da sam prije nekih mjesec dana bila na Pupa Milano eventu u Sarajevu, gdje su beauty blogerice bile pozvane na predstavljanje Pupa Milano kozmetike koja je nedavno stigla na BiH tržište. Svi proizvodi koje sam ja dobila su mi baš nekako novogodišnji: zlatno sjenilo, crveni ruž i ostalo, pa sam odlučila da vam ih zajedno ukratko predstavim i pokažem kako sam ih iskoristila za jedan makeup look, koji bi mogao biti novogodišnji. Potpomogla sam se crnom Pupa Milano olovkom koju sam imala od ranije, a koja mi je savršena kombinacija uz sve navedeno.

Idemo mi prvo na kratke dojmove o proizvodima:

Sjenilo #201 - ono što ovu pečenu formulu krasi je izvrsna pigmenacija i prekrasna hladno zlatna nijansa. Ne znam može li se pridjev hladno spojiti sa bojom zlata, ali meni nekako ova zlatna boja nema uobičajenu toplinu zlatne boje, pa nisam vidjela druge nego nazvati je hladnom zlatnom. U njoj je prisutno nešto bjeličasto-bež boje što joj vjerovatno daje tu hladnoću. Nijansa je samo jedan razlog zašto mi je ovo sjenilo posebno, uz neupitan kvalitet. Nosila sam ga na pokretnom dijelu kapka od unutrašnjosti 2/3, samo sam dodala malo smeđeg mat sjenila na kraj oka. Dodala sam ga i malo ispod obrva. Sjenilo sam u ovom look-u koristila i kao highligter. Baš volim multifunkcionalne proizvode.

Maskara Vamp - dojmove o maskari ću morati preskočiti jer sam je tek po prvi put nosila dok sam kreirala ovaj look, imala sam previše otvorenih maskara, a htjela sam je ipak spojiti uz ostale proizvode. Smatram da maskara svoj puni sjaj može pokazati tek kroz nekih 7-10 dana, pa ću joj toliko i dati da mi pokaže vrijedi li riječi hvale koje smo za nju slušali na prezentaciji Pupa Milano proizvoda, a u nekom narednom postu ću već negdje spomenuti kakvom će mi se pokazati. Za sada samo mogu reći da mi se čini da obećava volumen koji je mojim trepavicama neophodan. Ja sam u samom look-u ipak na kraju dodala i umjetne trepavice, ali to je više iz razloga što je za ovako jaku šminku malo dodatnih trepavica zaista poželjno.

Olovke za oči Multiplay 01 (bijela) i 09 (crna) - zadnjih nekoliko godina svijetle olovke za oči su se zbilja popularizirale. Bile one bijele, bež ili nešto između svakako su naš saveznik kada želimo izgledati svježe nakon neprospavane noći ili jednostavno želimo otvoriti oko i učiniti ga prividno većim. Moje oči su dovoljno velike pa im nije potrebno dodatno otvaranje :) ali zato obožavam svijetle olovke kada želim da prikrijem crvenilo na "waterline"-u oka. Pigmentacija i mazivost olovaka su odlične pa jednim premazom potpuno zamaskira svo crvenilo i izbriše znake umora sa mojih očiju. Olovka je srednje tvrdoće i baš lijepo klizi, te je time čini iznimno jednostavnom za korištenje. Sa druge strane olovke se nalazi spužvica za razmazivanje (na bijeloj je nema jer je u tester formi). Sve iste karakteristike posjeduje i crna olovka koju imam već od ranije, puna pigmentacija i izuetno jednostavna aplikacija. Ne razmazuje se i baš je mnogo dugotrajna. Još jedna osobina koja ju krasi je i da je precizna što je isto jako bitno kada želimo liniju uz kapak nanijeti samo sa olovkom. U pokazanom look-u je korištena samo ona, bez pomoći kista ili bilo kojeg drugog tuša, pa jasno vidite koliko je precizna. 

Ruž za usne - nijansa ovog ruža je prava svečana, puna topla crvena. Ovdje se radi o ružu nove generacije koji je pigmentiran, kremast ali se ne skida lako, nego lagano blijedi i na kraju na usnama ostavlja "stain". To je jako bitna karakteristika za crveni ruž jer ne želimo nositi intenzivan ruž koji će biti "pojeden" na unutarnjem dijelu usana. Završnica ovog ruža je sjajna, ali nije sedefasta, samo onako kremasto sjajna. Baš se lijepo i lagano aplicira i klizi preko usana.


Molim da se pravite da ne vidite moju čupavu kosu, koja nikako jučer nije htjela da surađuje :)



Sve u svemu mogu reći da mi je sjenilo definitivno zvijezda ovih proizvoda jer mi se dopada boja, dopada mi se što ima više namjena i ne mogu da ne podijelim oduševljenje istim. I ostali proizvodi su se pokazali odličnim, ali nisu me u toj mjeri oduševili kao sjenilo, za koje smatram da ga nije baš lako naći u ponudi, pa ga svakako pogledajte i vidite zašto je mene oduševilo u ovoj mjeri :)

Jeste li već bacile oko na neki od Pupa Milano proizvoda i ako da, na koji, slušam prijedloge na šta treba da obratim pažnju :) 


PR proizvodi

Broj komentara: 9:

  1. Ovaj look ti odlično pristaje. Nijansa ruža je jako lijepa, topla, ali ja sam na "vi" sa crvenim ruževima. Imam Ovu Pupa maskaru, samo u ljubičastoj boji. Nije loša, ali meni ne produži trepavice koliko bih ja htjela

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Marijana :) crveni ruž je zakon, trebaš da se navikneš da ga nosiš malo češće :) Meni u biti niti jedna maskara ne radi puno po pitanju produžetka trepavica, pa se zadovoljnim sa volumenom i u biti takve maskare i tražim i koristim:)

      Izbriši
  2. I meni je senkica favorit od svih ovih proizvoda..Ti si, kao i uvek, prelepa <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Volim crvene ruzeve... ali ti, definitivno, utices na to da ih gotovo svakodnevno koristim ;) . :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je crveno na usnama gotovo uvijek kada su posebne prilike u pitanju, ništa ne podigne izgled kao crveni ruž :) drago mi je da sam uticala na to da je i na tvojim usnama češće :)

      Izbriši
  4. Odlično ti stoji ovaj look i baš si lijepa :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Predivna si!Obozavam zlatna sjenila ali tesko je naci dobro zlatno sjenilo,pa ga uzimam u obzir pri sljedecem pohodu u Muller ili Douglas.Ruz je takoder prekrasan,pravi svecani!
    Sve najbolje u Novoj tebi i tvojoj obitelji:-)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)