Some In Some Out Some Favorite Some Not #3 (June) - MAKEUP ARENA

7/01/2014

Some In Some Out Some Favorite Some Not #3 (June)


SOME IN

SOME OUT

SOME FAVORITE

SOME NOT




Kada je riječ o novitetima njih ni ovaj put ne manjka mada ćemo se morati složiti da sam ipak malo smirila strasti i ovaj mjesec bila racionalnija. Pristiglo je kozmetike i na recenzije pa nisam sve kupovala.

Some In



Paket pristigao na recenziju iz Beauty Studia Prestige sam vam već davno pokazala i najavila o čemu ćete moći čitati, već sam recenzirala maskaru i kistove, a i ostalo ide uskoro.


L'Occitane proizvode sam vam već recenzirala OVDJE i OVDJE


Kupila sam si 2 China Glaze laka, Flip Flop Fantasy i Party Pool i već sam spomenula x puta koliko sam luda za ovim nijansama.


Na iHerbu sam kupila još jedan Real Techniques Starter set, Hurraw balzam od čokolade (pretjerujem sa balzamima zaista) te njegujuće čarape (nisam ih još isprobala).


Ova vrsta posta ne može proći bez Jagodice, kupila sam Dior neseser sa putnim pakiranjima nekih njihovih proizvoda, bio je na cijeni dana te je bio deal koji se ne propušta. Sisley maska za okoloočni dio je nešto što sam željela od momenta kada mi je Ivana Anaviglam poslala probu. Na zadnjem dodatnom popustu od 10%, što je bilo ukupno 25% popusta ugurah ju u košaricu i bez razmišljanja da je zaista puno novca dati na masku za okoloočni dio kupih i dočekah da mi stigne. Sadrži 30 ml, te mi je to bilo opravdanje da je dosta velika i da će potrajati. Obnovila sam i Murad matirajuću i na kraju dobila sat na poklon.


Iz DM-a su poslali novitete koje sam vam već predstavila OVDJE.


Izabrala sam si i 3 nove nijanse iz Holiday lakova.


Ove ljepote sam vam pokazala u Vanredni New In postu, te se neću ponavljati.


Stigla mi je ova ljepota od svoje frendice iz UK, nešto smo pričale o novim pakiranjima nekih MAC proizvoda i rekla sam joj da kada se pojave u prodaji da mi nabavi Lightscapade i niti me je obavijestila da je kupila, a pogotovo poslala, uljepšala mi je dan uveliko kada mi je nenadano stigao. Da se razumijemo nije mi poklonila, platila sam ono što sam naručila, ali činjenica da mi je nabavila i poslala, te me tako i iznenadila, je divna gesta.


Stigli su mi i prekrasni mirisni ljubičasti noviteti iz Avon-a o kojim sam vam već prenijela prve utiske OVDJE.


I onda opet kroz par dana Avon me obradovao, ovaj put još puno više, ali psssss nemojte nikom reći ;-) i već sam vam pokazala slike i swatcheve proizvoda OVDJE, a recenzije idu naknadno...

Some Out

Nema dekorative, to rijetko stignem potrošiti, ali ne brinem zbog toga nego ću vam pokazati šta sam potrošila.


  • Valentina maramice za skidanje šminke, ponovo ih spominjem, divne su mi i vrlo vrlo povoljne;
  • Garnier dvofazni skidač šminke, ok je, ne vjerujem da će doći na red za recenziju jer ono što mi je kod ovakvih proizvoda bitno je da li dobro obavlja posao ili ne, ovaj ga dobro obavlja i to je ono što je jedino bitno;
  • Avon piling, potrošen i tužna sam jer ga više nema u katalogu, ako ga ikad ponovo bude u katalogu kupujem barem 5 za rezervu;
  • Schwartzkopf lak za kosu, kupujem ga u CM-u kada njihovi proizvodi budu na 40-50% sniženja i potraje mi do sljedećeg sniženja, jako dobar lak za kosu;
  • Dobila sam desetine pitanja koju farbu za kosu koristim, to je Aura farba koju vidite na slici iznad, nijansa 90.01. Koristim ju zadnjih 7-8 mjeseci i super mi izvlači plavu boju, nije mi oštetila kosu. Prije toga sam koristila Igora farbe, neku iz reda 12;
  • Oriflame krema za ruke, ok krema, ništa posebno;
  • Caudalie S.O.S serum, pisaću o njemu uskoro, sada kada je napokon potrošen;
  • Denk Mit (iz DM-a) sapun za odstranjivanje mrlja nisam potrošila nego je u fazi trošenja, a kutiju bacam pa da usput spomenem da je odličan za pranje sintetičkih kistova. Preporučila mi ga je jedna čitateljka kojoj se ovim putem zahvaljujem što mi je ukazala na njega;
  • Depilacijske trake Weet i još neke turske koje sam dobila na isprobavanje, iskreno oboje su mi super, a s obzrom da su ove turske dosta jeftinije mislim da ću naredni put njih uzeti;
  • Estee Lauder okoloočna krema, pišem o njoj kad stignem.


  • Balea gel za tuširanje, mirisni mango, šteta što miris ne traje malo duže;
  • Argan testna pakiranja šampon i regenerator;
  • Tigi Bed Head Urban Anti Dotes regenerator koji ooooobožavam, biće i o njemu riječi.

Some Favorite, Some Not




Iako već dobar dio života koristim isključivo Venus, odlučila sam se dati šansu Balea britvicama i ostala razočarana. Izgleda da me Venus jako razmazio. Jednostavno nije onako ugodna za korištenje kao Venus i nisam uspjela da se priviknem.

Eto to je za ovaj put? Šta vas od noviteta zanima?



Broj komentara: 27:

  1. Jako dobar ulov na Jagodici :D Slažem se, ni meni ove Balea britvice nisu dobre... :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nisu ni meni. pazusi me svrbe i 3-4 dana poslije :/

      Izbriši
    2. već sam mislila da nešto nije u redu sa mnom jer se baš jako dobro prodaju pa pretpostavljam da svim odgovaraju….

      Izbriši
  2. Flop Flop <3 Imam već bočicu u rezervi iako ni pola prve nisam potrošila. To je uvjerljivo moj najdraži lak ikad.

    OdgovoriIzbriši
  3. Možeš mi reći koliko ti dođe platiti carine kad npr.naručuješ s jagodice,a paket je preko 50 km?
    Hvala :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. platiš otprilike 40% na vrijednost koju si platila…. ALI ne zaboravi da Jagodica vraća svaki novčić koji platiš, tako da se slobodno opusti u kupovini… sve što treba da uradiš je da skeniraš uplatnice i pošalješ im u na to predviđenom mjestu…..
      eh da neće cariniti ni do 60-70, rijetko to urade u stvari….

      Izbriši
  4. Joj što mi se ne sviđa novo MAC Mineralize pakiranje, meni stiže Soft&Gentle, skoro ga nisam uzela zbog pakiranja haha.
    TOO FACED i NARS stvarčice su skroz moj ukus :)
    Balea britvice trenutno koristim i nisam baš oduševljena, ali me ništa nije ni peklo ni iritiralo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. a joj baš mi je žao Stela :/ meni se dopalo… meni se više ne dopada činjenica da su mi sada svi u starom pakiranju a ovo u novom, joj joj…. sad bih da su sva u istom pa makar i u starom…. hehe

      Izbriši
  5. Venus je definitivno i mene razmazio, neka druga britvica ne dolazi u obzir.. Valentina vlažne maramice su me toliko oduševile da to riječima ne mogu opisati, definitivno najbolje vlažne maramice na našem tržištu. do sada sam potrošila minimalno 7 pakovanja i nastavljam.. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eh ista stvar… valentina maramice uvijek imam kod sebe, uuuuuvijek…. ja sam ih potrošila barem 20 jer imam ih goooodinama….. ranije su bile još jeftinije :)

      Izbriši
  6. Divan ulov na Jagodici,Dior <3.

    OdgovoriIzbriši
  7. Ove Baleine britve sam koristila kroz dugo razdoblje. Onda sam kupila njihove s tri žileta i kad sam neki dan išla potrošiti tu jednu s dva žileta koja mi je ostala od prije, sva sam se izrezala :D Predobar New in!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. znači one su bolje? moraću i njih isprobati, ove su mi preloše :/

      Izbriši
  8. Valentina maramice i ja koristim, super su i povoljne a nisam primjetila da ih iko spominje. Koristim ih i za brze popravke usput dok se sminkam, nisu previše masne, a ne isušuju, već baš nekako blago njeguju.
    A čula sam da se u Sarajevu uskoro otvara Inglot radnja i jedva čekam da probam neku od četkica za šminkanje, pošto mi su mi njihove sjene savršene.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja sam ih spominjala u nekoliko navrata… u potrošenim proizvodima u novitetima…. jako jako dobre i trebamo pričati o njima da cure mogu probati… da ih ne otjera cijena i da misle da su smeće….. meni su bolje od svih vlažnih maramica za skidanje šminke koje sam probala a probala sam bome dosta toga…..

      Izbriši
  9. U odlican post. Svasta na jesnom mestu. Mnogo mi se svidjaju GR lakovi! A Aura farbe su mi super. Jedno vreme sam se farbala nekom njihovom smedjom farbom i super je bila.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala hvala :) Aura farbe su zakon i presretna sam što kupim tako povoljnu farbu a napravi mi tako dobar posao :) ne mijenjam do daljnjeg :)

      Izbriši
  10. Grozne su mi ove Baleine britvice, jednom sam ih kupila i nikad vise! Bas mi se svidja izbor lakova, od CG koji su pravi ljetni do GR, njeznih i pastelnih nijansi.

    OdgovoriIzbriši
  11. hourglas me baš zanima :D Seka mi ide u UK pa moram to kvalitetno iskoristiti ;))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sassy ne znam jel kasno stiže odgovor, da li je seka već otišla ali MORAŠ kupiti barem jedno Hourglass rumenilo…. vjeruj…. Radiant Magenta me je oduševilo…. divna divna nijansa i superkvalitetno rumenilo…. ako ti se i ne svidi uvijek ćeš ga lako prodati jer je za njima velika pomama :)

      Izbriši
    2. nije kasno (bit će ona tamo još neko vrijeme)-hvala ti ;D samo je sada problem izabrati boju :DD

      Izbriši
  12. meni su baleine britivice bolje od wilkinsona čiji mi nastavci za depilaciju nikako ne odgovaraju. imam philips aparat za depilaciju koji mi se stalno kvari pa sam primorana koristiti britvice unatoč iritacijama

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nosi ga na servis da vide šta mu je…. ja sa mojim ni pola muke…. odlično radi već 2 godine….

      Izbriši
  13. ja sam imala ove balea britvice i nakon prvog koristenja zavrsile su u kanti...sva sam se isjekla, noge su mi bile krvave i iziritirane...uzas

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)