Moj Odabir Proizvoda Za Ljeto: Kozmetika Za Plažu - MAKEUP ARENA

6/11/2014

Moj Odabir Proizvoda Za Ljeto: Kozmetika Za Plažu





Kako sam danas na Facebook-u i najavila već sam krenula da pripremam postove tipa "Moj Odabir Proizvoda Za Ljeto-???" gdje upitnici predstavljaju različite kategorije proizvoda. 

Iz neba pa u rebra odmah idem na kozmetičke proizvode za plažu. Ja već krajem mjeseca idem na godišnji zbog male djece i želje da izbjegnem nesnosne vrućine, mada mi se čini da prognoze govore da su pred nama 3 pakleno vruća mjeseca pa ne znam koliko ćemo ih izbjeći… Tako da su kod mene pripreme proizvoda za ljeto već krenule.

Za kosu sam odabrala:
  • Loreal Solar Sublime koji sam nedavno kupila na feelunique na sniženju za samo 5 funti. Vjerujem u Loreal Professional proizvode za kosu i ni malo ne sumnjam u efikasnost istog. 
  • Standardno Macadamia četka moja je moje otkriće ne godine, nego generalno otkriće u životu. Više ne mogu zamisliti da mi kroz kosu prođe neka druga vrsta četke.



Za lice ću koristiti:

  • Avene termalna voda za rashlađivanje na plaži je obaveza svake godine, ove godine imam i 
  • Hidratantnu ružinu vodu od L'Ocitane, opet ide 
  • Avene spf 50 zaštita za lice koja mi je must have svako ljeto. Ako imate masnu kožu i k tome još i neujednačen ten imate moje tople preporuke za ovu kremu u boji koja lagano ujednači ten a nije ni malo primjetna na licu.
  • Atelier MakeUp vodootporna maskara. Moram priznati da ja često posegnem za vodootpornim maskarama na plaži. Iako nisam pristalica nošenja makeup-a ovaj mali luksuz si dozvolim. Odabir na ovu maskaru je pao jer sam je nedavno dobila na recenziju pa kako inače vodootporne maskare koristim samo ljeti, biće mi dovoljna za cijeli period ljeta. Moram kratko reći da je ova maskara za razliku od dosadašnjim vodootpornih koje sam probala izuzetno bogata i daje čak i volumen koji ne obećava, ali neću puno o njoj jer blagovremeno će biti objavljena i recenzija.
  • Blistex Lip Tone koji ostavlja laganu boju na usnama i djeluje apsolutno prirodno i sadrži spf 15 je ono što sam ove godine kupila za zaštitu usana.



Za tijelo sam ove godine odabrala:


  • Green Girl On Cloude Nine ulje koje nije zaštita od sunca ali ovo ulje prekrasno miriše i ja ću ga koristiti da bih mirisala na plaži :)
  • Manoi Tiare Tahiti je ulje za tamnjenje gdje nije navedeno koliki mu je spf ali pretpostavljam da nije baš visok. Za razliku od lica za tijelo koristim maximalni spf 30, mada i taj rijetko. Spf 20 mi je sasvim dovoljan i nikad ne izgorim jer sam uglavnom u hladovini a kada je sunce najjače odmaram u hladovini hotelske sobe :)
  • L'Occitane Jenipapo gel-krema za zaštitu od sunca, ona je već u svakodnevnoj upotrebi od momenta od kad je stigla u moj dom, a zašto je to tako imaćete priliku čitati u skorašnjoj recenziji.
  • Lancester sprej spf 10 mi je ostao od prošle godine, planiram ga ove godine iskoristiti, ima još možda trećina proizvoda.


Ostaju još i nokti:

  • China Glaze Pool Party je slučajni odabir kao predstavnik neonskih i pastelnih nijansi koje će krasiti moje nokte na plaži. U skorašnjem postu ću pokazati moj odabir lakova za nokte za ljetnji period.


Koji su vaši must have proizvodi za plažu ove godine? Hoćete li koristiti neke prošlogodišnje favorite ili planirate u otkrivanje novih proizvoda?


Broj komentara: 25:

  1. Jest lijepo vidjeti da nas častis postovima ovako često. A ja nisam sigurna kad cu na odmor, pa citam ovakve postove kod blogerki da skupim ideje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. drago mi je da ti se dopada što objavljujem često :) moram da nadoknadim zaostatke plus osjećam se potpuno ispunjeno dok fotkam i pišem o nečemu što volim :)

      Izbriši
  2. Meni treba krema za lice sa dobrim zastitnim faktorom, ali da je mogu koristit prije pudera da nije masna, imas li kakav prijedlog?

    Meni za plazu je najbitnije dobar hlad i 50 faktor :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa ova Avene za lice je odlična…. u stvari to je jedina koja mi odgovara za lice, ima spf 50 i neka te ne brine što je u boji, nije to čak ni kao tonirana krema, jako malo boje ima…. Hladovine svi treba da se držimo, prženje na suncu više nije in :)
      btw jesi primijetila da sad postoji desni klik, samo na tvoj prijedlog, kad sam malo razmišljala nemam pojma ni zašto sam to napravila :) vjerovatno da onemogućim krađu slika ali sam poslije saznala da ima drugi način da se slike maznu ako to neko već želi napraviti :)

      Izbriši
    2. Nista onda cu nju uzeti :). Hvala ti. E pa hvala ti i na desnom kliku, jer ja tako dodjem na novi post a vidim one stare pa mi je to bilo zeznuto, super je sad i hvala jos jednom sto si me poslusala :)

      Izbriši
    3. Najbolje ako imaš priliku probati… sad nešto razmišljam ti si toliko bijela da postoji mogućnost da bi ti se ipak mogla malo vidjeti…. mislim da postoji ista krema bez boje :) molim te provjeri prvo, nije jeftina pa da se ne zezneš….

      Izbriši
  3. Mozete mi reci koliko kosta Avene krema?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Koliko se mogu sjetiti negdje oko 40 KM, ja sam ovu kupila krajem prošlog ljeta pa nisam 100% sigurna

      Izbriši
  4. Super odabir.
    Jedva čekam recenziju L'Occitane Jenipapo gel-kreme ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Lak je predivan ovako u bočici! Bez termalne ljeti ne bih preživjela, a bome ni bez Macadamia četke i to ne samo ljeto :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i na noktima je ako voliš neonce…. vidi se na kilometar ali meni je fenomenalan :)

      Izbriši
  6. Joj, ja ne podnosim nikakav oblik šminke na plaži, šešir, lagana krema na licu jer sam superosjetljiva :)
    Kosu nekako najviše pazim na moru i bazenu, posebno jer je plava, pa je to još veći problem, koristim više proizvoda, ali ovo ljeto definitivno i Balein šampon nakon izlaganja suncu, super mi je, već je isproban (bila sam nestrpljiva) :)
    Uglavnom, bez jarkih boja na noktima i navečer na usnama, ljeto ne mogu da zamislim :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. malo maskare je oprostivo nadam se… nije to ništa primijetno nego samo da malo obojim svoje jadne trepavice :)
      Balein šampon trenutno nemam inače bi se definitivno ovdje našao, svako ljeto ga koristim i meni je odličan :)
      Jarke boje su zakon za ljeto :)

      Izbriši
  7. Joj moja plaža je nekako još daleko, tko će dočekati kraj srpnja :) ali zato se po licu već mazuckam i to baš ovim Avene +50 fluidom, moj je bez boje :) postoji i kao krema za suhu kožu, ali nisam htjela ništa preteško i premasno, a hoće li me fluid samo dodatno isušit , vidjet ćemo...termalna je isto pod obavezno, imam iz ove nove L'Occitane linije sjajilo za usne s faktorom, a za tijelo ću se mislim držat svojeg provjerenog Nivea mlijeka u spreju...joj, sad sam se samo još više nabrijala na more :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti sto si podijelila svoje favorite. Avene fluid mi je otkriće, do tada su svi proizvodi koje sam probala a da su namijenjeni licu bili užasno teški na mom licu i baš ih nisam voljela. Otkrićem Avene fluida sve se promijenilo i ni ne pokušavam koristiti ništa drugo :)

      Izbriši
  8. Macadamia četka je definitivno holy grail među četkama :D A obožavam i neonske nijanse na noktima, nekako podignu svaki look. Nedavno sam otkrila Hawaiian Tropic maslac od kokosa i tropskog voća..ajme koji miris! Sigurno ću se mazuckat time ovog ljeta :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. maslas mi zvuči primamljivo :) potražiću ga definitivno :) Macadamia je vrh, da nisam dosadna stavila bih ju svaki mjesec u favorite :)

      Izbriši
  9. Super si odabrala, nego, samo da spomenem, konačno sam danas kupila ovu četku za kosu, baš zbog tvog posta kojeg si prije par mjeseci pisala. U apotekama je redovito rasprodana i danas sam ja naletila baš kad je stigla četka. ;D

    OdgovoriIzbriši
  10. Hmmm, ja ni ove godine neću vidjeti plažu ali bez obzira na to ovo Green Girl On Cloude Nine ulje dobro zvuči :)
    BTW u čem je posebnost ove četke???

    OdgovoriIzbriši
  11. Kako si zadovoljna ovim Monoi Tiare Tahiti uljem? Razmisljam se da li da uzmem taj sunscreen sa kokosom ili onaj Tiare obicni? Ne znam kakav je miris tome a svi ih hvale :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Spominjete avene obojanu kremu i nekakav fluid.? Ja vec dugo trazim kremu za masno lice s 50 faktorom a da mi ne ostaje masno na licu i da je lagana. Imate preporuku? :$

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Lierac, provjereno dobra (spf 30) i sigurno ne masti

      Izbriši

Hvala na komentaru :)